Read this article in english? English version

Alphacomm Digital Commerce (hierna ACDC) biedt als dienst het transporteren van digitale content (niet op een drager geleverd) naar de eindgebruiker. Deze dienst valt onder de uitzonderingen van het wettelijke artikel over het herroepingsrecht (art.7:46d Wet Koop op Afstand).

Hierbij is ACDC verplicht te vermelden tijdens het aankoopproces dat bij een aankoop van digitale content de klant afziet van het herroepingsrecht nadat ACDC de digitale content heeft geleverd. Dit is terug te vinden in de laatste stap voordat je op “Afrekenen” klikt.

ACDC kan niet controleren of de geleverde digitale content al verbruikt of in gebruik genomen is. Dit geldt voor het complete assortiment. Zowel opwaardeercodes, gamekeys, musickeys en directe opwaarderingen kunnen hierdoor niet teruggenomen worden.