Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op computer wanneer je een website bezoekt.

Onze websites gebruiken cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek, instellingen op te slaan en de website beter aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Door deze cookies weten wij bijvoorbeeld of je bent ingelogd en in welke taal je de website wenst te gebruiken. Daarnaast maken onze websites gebruik van cookies van derden zoals Google Analytics en Facebook voor het bijhouden van bezoekersstatistieken. Hierdoor kunnen wij beter analyseren hoe bezoekers de website gebruiken en zijn wij in staat om onze websites, onze communicatie en onze producten beter af te stemmen op de behoeften van onze bezoekers en deze te optimaliseren voor de beste gebruikerservaring.

Cookies kunnen geen virussen bevatten en bevatten geen persoonlijke informatie. Je kunt je browser desgewenst zo instellen dat je wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst of je kunt het plaatsen van cookies eventueel volledig blokkeren. Je kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van deze website gebruikmaken. Instructies voor het aanpassen van de instellingen van de browser vind je onder "Help" in de toolbar van de meeste browsers.