Alphacomm Digital Commerce hecht veel belang aan je privacy en draagt er daarom zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om je bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Alphacomm Digital Commerce zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Alphacomm Digital Commerce gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

• Als je een bestelling plaatst, hebben we je e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. In sommige gevallen kan het zijn dat wij aanvullende gegevens nodig hebben waaronder je naam, aflever adres en betaalgegevens.
  • Om het winkelen bij Alphacomm Digital Commerce zo aangenaam mogelijk te laten, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • In bijzondere gevallen kunnen wij persoonlijke gegevens gebruiken voor het verzenden van belangrijke berichtgevingen over geleverde diensten of producten. Het is niet mogelijk om een opt-out aan te vragen voor deze berichten daar deze informatie belangrijk is voor het gebruik van onze diensten en producten.
  • Indien je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief gebruiken wij je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Ook kan je persoonlijke informatie worden gebruikt voor het personaliseren en verrijken van de berichtgevingen die je van ons ontvangt. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je hiervoor uitschrijven op onze website.
  • Als je bij Alphacomm Digital Commerce een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, je gegevens op een Secure Server. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je je gegevens zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • De gegevens van de Geregistreerde Gebruiker worden opgenomen in een databank van Alphacomm Digital Commerce. Deze databank is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer 1260434.
  • Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Alphacomm Digital Commerce verkoopt jouw gegevens nooit

Alphacomm Digital Commerce zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer wanneer u een website bezoekt.

Onze websites gebruiken cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek, instellingen op te slaan en de website beter aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Door deze cookies weten wij bijvoorbeeld of u bent ingelogd en in welke taal u de website wenst te gebruiken.
Daarnaast maken onze websites gebruik van cookies van derden zoals Google Analytics en Facebook voor het bijhouden van bezoekersstatistieken. Hierdoor kunnen wij beter analyseren hoe bezoekers de website gebruiken en zijn wij in staat om onze websites, onze communicatie en onze producten beter af te stemmen op de behoeften van onze bezoekers en deze te optimaliseren voor de beste gebruikerservaring.

Cookies kunnen geen virussen bevatten en bevatten geen persoonlijke informatie.

U kunt uw browser desgewenst zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst of u kan het plaatsen van cookies eventueel volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van deze website gebruikmaken. Instructies voor het aanpassen van de instellingen van de browser vind u onder 'Help' in de toolbar van de meeste browsers.

Vragen over Privacy

Als u vragen of opmerkingen hebt over ons privacybeleid of de verwerking van gegevens, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.