Wij bieden diverse betaalmethoden aan waarmee je veilig je producten kan betalen. Tijdens het gehele winkelproces is de verbinding tussen jou en Opwaarderen.nl beveiligd. Zo worden transactiegegevens versleuteld met behulp van een SSL. Je kan een beveiligde verbinding herkennen aan het slotje en de groene balk in de adresbalk.

Hoe ziet een SSL verbinding eruit:

Google Chrome:

Internet Explorer:

Wij bieden diverse betaalmethoden aan waarmee je veilig je producten kan betalen. Tijdens het gehele winkelproces is de verbinding tussen jou en Opwaarderen.nl beveiligd. Zo worden transactiegegevens versleuteld met behulp van een SSL. Je kan een beveiligde verbinding herkennen aan het slotje en de groene balk in de adresbalk.

Hoe ziet een SSL verbinding eruit:

Google Chrome:

Internet Explorer: