In simpelweg 5 stappen kun je een bestelling plaatsen. Je plaatst je product(en) in je winkelwagen, noteert je gegevens, kiest voor gewenste productopties, maakt een keuze in de betaalmethode en tot slot controleer je je overzicht om af te kunnen rekenen.

Wij bieden je de volgende producttypes; beltegoed, internet en games. Klik op het icoon van je provider of productkeuze. Je komt vervolgens op de pagina met het aanbod van de relevante producten. Maak dan een keuze in je gewenste specifieke product(en). Klik op de knop Bestel om vervolgens verder te gaan.

In je winkelmand kun je meerdere producten plaatsen. Geplaatste producten in je winkelmand kun je verder eenvoudig aanpassen of verwijderen.

Ben je in het bezit van een kortings- of actiecode? Vul deze dan in het bijbehorende veld onder korting en acties en klik dan op controleer om de code te activeren. Je korting wordt dan in aftrek genomen van het openstaande bedrag. Klik op Volgende en je komt op je gegevenspagina uit om je bestelling verder te voltooien.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.