Afhankelijk van de gekozen betaalmethoden, doorloop je een aantal stappen en vul je extra gegevens in. Je kunt betalen via iDeal, creditkaart, PayPal, Sofort Banking en (periodieke) overboeking. Houd rekening mee met de verwerkingstijd en dat er extra kosten in rekening worden gebracht bij bepaalde betaalmethoden.

 

Overzicht betaalmethoden:


Betalen met iDeal

Gemakkelijk, snel, en direct online via je eigen bank. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na betaling met iDeal, ontvang je direct (binnen een paar minuten) je opwaardeercode per e-mail.

Hoe werkt het? Geef aan bij welke bank je een rekening hebt. Vervolgens kom je in het overzicht en klik je op Afrekenen . Je komt daarna in de betaalomgeving van je bank terecht.


Betalen met je creditkaart

Betalen met MasterCard en VISA is bij Opwaarderen.nl mogelijk. Je zal hiervoor wel online geregistreerd moeten zijn.

Om je creditkaart betaling te kunnen doen, zal de 3D-secure code van je creditkaart geactiveerd moeten zijn. Daarmee verzekeren wij dat de betaling veilig verloopt. Je creditkaartgegevens worden goed beveiligd opgestuurd en niet opgeslagen. Je krijgt tijdens het betaalproces de vraag om een persoonlijke veiligheidscode in te vullen. (Het registeren van je 3D-secure code kan je ook tijdens het betalingsproces doen).

Hoe werkt het? Houd er rekening mee dat je creditkaartmaatschappij € 0,50 transactiekosten berekent. Vul je gevraagde gegevens in en klik op Afrekenen.

Zodra je creditcardgegevens gecontroleerd zijn en je betaling is voldaan, sturen wij direct je opwaardeercode per e-mail toe.


Betalen met Paypal

Betalen met het online betaalsysteem van PayPal is mogelijk. Je zal hiervoor wel een PayPal rekening moeten hebben of deze moeten aanvragen. PayPal rekent € 0,75 transactiekosten voor elke betaling.

Hoe werkt het? Zodra de betaling is afgeschreven van je PayPal account, ontvang je direct (binnen een paar minuten) je opwaardeercode per e-mail.

   

Betalen met SOFORT Banking

SOFORT Banking werkt als een geautomatiseerde vooruitbetaling per overschrijving en verwerkt je betaling binnen een paar seconden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na betaling met Sofort, ontvang je direct (binnen een paar minuten) je opwaardeercode per e-mail.

Hoe werkt het? Selecteer je bank en voer de toegangsgegevens van jouw internetbankieren in een veilig gecodeerd online betaalformulier in. Vervolgens bevestig je de transactie zoals gewoonlijk met een bevestigingscode. Jouw overschrijving wordt door jouw bank als een gewone overschrijving verwerkt. Vergeleken met de betaalmethode vooruitbetaling (per overschrijving) heb je het voordeel dat de complete gegevens van jouw bestelling en van de begunstigde automatisch worden overgenomen. Na de goedkeuring van jouw transactie krijgt de internetwinkel een real-time transactiebevestiging en kan jouw bestelling onmiddellijk worden verwerkt.

Betalen met Paysafecard

Je betaalt zonder invoer van persoonlijke, bank- en creditcardgegevens. Koop paysafecard tegoeden bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Paysafecard rekent € 3,- transactiekosten voor elke betaling.     

Hoe werkt het? Laad de 16-cijferige paysafecard-pincode op in je my paysafecard-account en betaal eenvoudig, veilig en snel. Betaal dus met gebruikersnaam en wachtwoord - zonder bankrekening of creditcard.      

   

Betalen via overboeking

Je kunt ook een betaling doen met een overboeking via je bank. Je wordt gevraagd om het bedrag van je bestelling over te maken op onze rekening met vermelding van je ordernummer . Let op: zonder het ordernummer kunnen we je geen opwaardeercode toesturen.

Op het moment dat we het geld van je bank met de vermelding van je ordernummer hebben ontvangen, sturen wij je opwaardeercode per e-mail. Houd er rekening mee dat de duur tussen bestellen en ontvangst van je opwaardeercode bij een overboeking 1 tot 3 werkdagen kan zijn. Dit is afhankelijk van de verwerkingstijd van de bank.


Betalen met periodieke overboeking

Met een periodieke overboeking kun je geheel automatisch elke maand beltegoed ontvangen. Na het afronden van je bestelling ontvang je een e-mail met de instructies voor je online bankieren. Aan de hand van deze instructies geef je zelf je eigen bank opdracht tot een periodieke overboeking. Je bepaalt tevens zelf met welke interval je betaalt. Van belang is dat wij het kenmerk ontvangen waarmee je oorspronkelijke opdracht is aangemaakt. Het stopzetten van deze periodieke overboeking geschiedt via je eigen bankomgeving.