iTunes Code

Hoe ontvang ik de iTunes Code?

De iTunes Code wordt digitaal naar jou toe gestuurd. Wij sturen je een e-mail met de code en de instructies om de code te kunnen verzilveren. Als je een iTunes Code koopt zie je deze ook direct op je scherm na betaling.

Ik kan mijn iTunes code niet verzilveren. Wat nu?

Mocht je problemen hebben met het inleveren van je iTunes Code, schroom dan niet om contact op te nemen met Apple Support.

Om je het beste te kunnen helpen heb je het ordernummer en betalingsbevestiging van jouw bestelling nodig. Deze zijn te vinden in de aflever email die je bij aankoop van Opwaarderen.nl hebt ontvangen.

Ik kan mijn iTunes Code niet vinden. Wat nu?

Als je een iTunes Code bij Opwaarderen.nl hebt gekocht, dan zou je een email moeten hebben ontvangen die je gekozen product bevat. Vergeet niet in je ongewenste items/spam folders te kijken als je de email niet kan vinden.

Mocht je de email alsnog niet kunnen vinden neem dan contact op met onze klantenservice

Wat kan ik met mijn iTunes Code kopen?

Met je iTunes Code kun je apps, games, muziek, films, boeken en meer aanschaffen. Gebruik ze in een paar klikken in de App Store, de iTunes Store, de iBooks Store en de Mac App Store. En kies zelf hoe je er van wilt genieten: iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Mac of pc.

Let op: Met een iTunes Code is het niet mogelijk om Apple hardware aan te schaffen.