Hieronder vind je per provider de instructies om je beltegoed op te vragen. Mocht je vragen over je saldo hebben, neem dan contact op met de klantenservice van je provider. De contactgegevens vind je hier: contactinfo nederlandse providers

Delight

Kies op uw telefoon *192#, gevolgd door ‘bellen’. Uw saldo verschijnt automatisch op het scherm.

GT-Mobile

- bel 1244 voor saldo op je scherm of 1344 voor saldo per sms

Hi

Sms gratis het woord SALDO naar 1266 en ontvang een gratis sms'je met al je tegoeden.

Bel *101# voor je beltegoed of *107# voor je extra tegoed.

KPN

- Bel naar *101#

- Bel naar *107# voor het extra beltegoed t.w.v. € 7,50

- Download de MijnKPN app.

- Bel naar 1244. Kies in het menu voor ‘opvragen prepaid-tegoed’.

Lebara

- je kunt je beltegoed opvragen door *100# in te voeren op je telefoon gevolgd door de bel-zendtoets.

- of bel naar 1244 met uw Lebara SIM en kies voor optie 1.

- online: Log in op je MyLebara account

- om je beltegoed op te vragen vanuit het buitenland bel je naar 0031619001244 vanaf je Lebara SIM en kies voor optie 1.

Lycamobile

Om uw beltegoed op te vragen:

1. typ *101# in
  2. druk op verzenden
  3. uw beltegoed verschijnt op uw scherm

Om uw bundeltegoed op te vragen:

1. typ *136# in
  2. druk op verzenden
  3. uw bundeltegoed verschijnt op uw scherm

Ortelmobile

- * 1 0 1 #

- bel 1244

Tele2
- bel *111#

Telfort

- Ga naar Mijn Telfort

- Bel gratis naar 1244

- Toets in je telefoon *100# en lees in het scherm de hoogte en geldigheid van je beltegoed

T-Mobile

- bel naar 1244

- sms STATUS naar 1144

- via My T-Mobile

Vectone

- kies op je telefoon *102#, gevolgd door ‘bellen’.

- je kunt ook online je saldo checken als je inlogt bij Mijn Vectone.

Vodafone

- sms STATUS naar 4000 (gratis)

- via My Vodafone